Praedor – Kielletyn Rakkauden Kirja

Kielletyn Rakkauden Kirja on neljäs virallinen lisäkirja Praedor-roolipeliin. Tämä Kristel Nybergin ideoima ja kirjoittama lähdeteos kertoo kaiken mitä olet aina halunnut tietää Jaconian avioliitoista, prostituutiosta, seksuaalivähemmistöistä ja niin edelleen, aina kuninkaallisten makuuhuoneiden likapyykkiä myöten. Samalla se on perinpohjainen katsaus Jaconian yhteiskuntiin ja kulttuureihin sellaisesta näkökulmasta, jota muissa roolipeleissä ei yleensä käsitellä.

Kielletyn rakkauden kirjassa on kokonainen valmisseikkailu ja useita seikkailutäkyjä aiheen tiimoilta, sekä tietysti nautintoon ja lisääntymiseen liittyviä aarteita. Se onnistui myös houkuttelemaan tavallista suuremman kirjon kuvittajia, kuten Mari Mur ja Hans Zenjuga. Toivottavasti tämä ei ollut vain onnenkantamoinen vaan enne tulevasta.

Teos on kovakantinen, 80-sivuinen ja tulee olemaan saatavilla Fantasiapeleistä, Puolenkuun peleistä ja Pelikryptasta.