Roolipeli

Praedor-roolipelin 2. laitos toi 20 vuotta lisää kokemuksia ja uusia tarinoita osaksi roolipeliä. Se on täysin yhteensopiva aikaisempien lisäkirjojen kanssa.
Praedor-roolipelin 2. laitos toi 20 vuotta lisää kokemuksia ja uusia tarinoita osaksi roolipeliä. Se on täysin yhteensopiva aikaisempien lisäkirjojen kanssa.
Praedor-roolipelin kuudes lisäkirja, joka täydentää maailmakuvauskirjojen sarjan. Se vie meidät suurkaupunkien varjoihin, petollisiin maalaisidylleihin ja myrkkyä tihkuviin hoveihin.
TARINOIDEN KIRJA on seikkailukokoelma PRAEDOR-roolipeliin. Sen viisitoista seikkailua vievät seikkailijat kaikkialle Jaconiaan. Vastassa on kammottavia hirviöitä ja katalia kuolevaisia.
PELINJOHTAJAN NÄKÖSUOJA on tyylikäs tapa pelinjohtajille pitää paperinsa ja nopanheittonsa piilossa. Pelaajia päin olevat puoli on suuri panoraamakuva, jossa riittää katsottavaa.
Farrignian kuningattaren Liala Madan aarrekammiossa on myös hopeanvärisiä kolikoita. Ne tuovat onnea ja kukaan vakavasti otettava praedor ei lähde matkaan ilman muutamaa taskunpohjalla.
Praedor-seikkailukorteista teetettiin erikoiserä design-rasiassa ja suuressa large tarot-koossa. Nämä kortit näkyvät pelaajille suuremmankin pöydän takaa ja pakassa on valmiiksi 100 korttia,
KIELLETYN RAKKAUDEN KIRJA on neljäs lisäkirja PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se on teologian maisteri Kristel Nybergin kirjoittama ja sivuja komistaa ennen näkemättömän laaja taiteilijakaarti.
Varjojen kirja on kolmas virallinen lisäosa kuuluisaan PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se kertoo Jaconian muinaishistoriasta ja varjoista jotka kurottuvat sieltä aina tähän päivään.
Kirottu Kirja on rauniokaupunkien, kammottavien hirviöiden ja satumaisten aarteiden kirja, joka myös uudistaa roolipelin sääntöjä.
Salaisuuksien Kirja on ensimmäinen virallinen lisäosa PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se sukeltaa Jaconian salatieteisiin, salattuihin riitteihin ja demonien kanssa harjoitettuun noituuteen.
Roolipelin toisen painoksen korjaukset.
Tähän kootaan vapaasti ladattavia ja tulostettavia lomakkeita, sekä muita pelaamista helpottavia ilmaisia välineitä.  
Borvariakorttipelin eri versiot on tehty käyttäen avoimen lähdekoodin GDevelop5 kehitysympäristöä. Peli simuloi Ville Vuorelan virallisia Borvariakorttisääntöjä. Ohjeet löytyvät pelin sisäl