Kaikki tuotteet

Praedor-roolipelin 2. laitos toi 20 vuotta lisää kokemuksia ja uusia tarinoita osaksi roolipeliä. Se on täysin yhteensopiva aikaisempien lisäkirjojen kanssa.
Praedor-roolipelin 2. laitos toi 20 vuotta lisää kokemuksia ja uusia tarinoita osaksi roolipeliä. Se on täysin yhteensopiva aikaisempien lisäkirjojen kanssa.
Praedor-roolipelin kuudes lisäkirja, joka täydentää maailmakuvauskirjojen sarjan. Se vie meidät suurkaupunkien varjoihin, petollisiin maalaisidylleihin ja myrkkyä tihkuviin hoveihin.
Tyylikäs hiha- ja haalarimerkki. Pinta on mustankiiltävää satiinia. Näitä voi kysellä Ville Vuorelalta alan tapahtumissa.
Villin magian maat sisältää kymmenen novellia, jotka sijoittuvat Warthiin tai Borvariaan. Lähde praedorien mukana Kirotun maan retkille, jotka voivat tuoda kokijalleen kultaa tai kuolemaa.
Huippumenestyneen joukkorahoituskampanjan tulos on nyt saatavilla: PRAEDOR OMNIBUS kokoaa kaikki Praedor-sarjakuvat yksiin kansiin.
Seikkailun aikana tulee usein jano ja Praedor-muki on erinomainen apuväline niin pelaajille kuin pelinjohtajille, tarvittiinpa sitten kylmää tai kuumaa juotavaa.
TARINOIDEN KIRJA on seikkailukokoelma PRAEDOR-roolipeliin. Sen viisitoista seikkailua vievät seikkailijat kaikkialle Jaconiaan. Vastassa on kammottavia hirviöitä ja katalia kuolevaisia.
Verivartion tarina jatkuu! Taivaan Suuren Suden epäonninen sota on saanut Jaconian hämmennyksen valtaan. Aateliset käyvät keskinäistä kamppailuaan, kuninkaan valtaistumelle on tunkua.
PELINJOHTAJAN NÄKÖSUOJA on tyylikäs tapa pelinjohtajille pitää paperinsa ja nopanheittonsa piilossa. Pelaajia päin olevat puoli on suuri panoraamakuva, jossa riittää katsottavaa.
Farrignian kuningattaren Liala Madan aarrekammiossa on myös hopeanvärisiä kolikoita. Ne tuovat onnea ja kukaan vakavasti otettava praedor ei lähde matkaan ilman muutamaa taskunpohjalla.
Helmiruhtinaat on jatkoa Kirotun maan ritarille ja sijoittuu aikaan ennen Hiltusen Taivaan suuri susi -albumin tapahtumia. Falacin seikkailut ovat Hiltusen itsensä kuvittamia.
Ole ylpeästi praedor (tiedän, Itäisissä valtakunnissa voi käydä huonosti) ja käytä kunnon T-paitaa. Seikkailijapaita on kevyt ja pehmeä musta T-paita S-XXL koossa.
Velhopaita on kevyt ja pehmeä musta T-paita, jossa edessä sääntökirjoistakin tuttu velhonkuva ja selkäpuolella Praedor-ouroboros. Kokoja on S-XXL ja paita on kohtuullisen kookas.
Tässä antologiassa pääsevät esiin tavalliset jaconialaiset, jotka yrittävät vältellä seikkailuita elämässään. Se on kuitenkin vaikeaa maailmassa, jossa demonit ovat todellisuutta.
Praedor-seikkailukorteista teetettiin erikoiserä design-rasiassa ja suuressa large tarot-koossa. Nämä kortit näkyvät pelaajille suuremmankin pöydän takaa ja pakassa on valmiiksi 100 korttia,
Markus Staafin luomaa synfoniamusiikkia perustuen Jaconian henkilöihin ja tapahtumiin. Kyseistä peltirasia cd:n keräilyversiota on tehty 100 kpl
Nejah Käärmetanssijan tarina jatkuu! Arpien kirjoma, mutta aina ketterä neito valitsee tuskien tien pelastaakseen ystävänsä.
KIELLETYN RAKKAUDEN KIRJA on neljäs lisäkirja PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se on teologian maisteri Kristel Nybergin kirjoittama ja sivuja komistaa ennen näkemättömän laaja taiteilijakaarti.
Etta koettaa kasvattaa pikkuveljeään kuninkaanlinnassa mutta ajautuu yhä syvemmälle hovin vaarojen verkkoon. Kuninkaan vihollisia jahdatessaan hän löytää vierelleen odottamattoman kumppanin.
Antologia sisältää toistakymmentä novellia, joissa monet uudetkin kyvyt pääsevät näyttämään taitonsa.
Käsityönä tehty virallinen Praedor noppakuppi kannella ja erikois-käsinpakotetulla kuviolla. Tällä kupilla noppia viskoessasi tulee peliin aito fiilis!
Varjojen kirja on kolmas virallinen lisäosa kuuluisaan PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se kertoo Jaconian muinaishistoriasta ja varjoista jotka kurottuvat sieltä aina tähän päivään.
Uponneen jumalan uni sijoittuu sarjakuvataiteilija Petri Hiltusen luomaan Jaconiaan. Romaani kertoo elävästi ja aistivoimaisesti praedorien ankarasta arjesta Jaconiassa.
Kirottu Kirja on rauniokaupunkien, kammottavien hirviöiden ja satumaisten aarteiden kirja, joka myös uudistaa roolipelin sääntöjä.
Taivaan suuren suden sytyttämät sodan liekit eivät vain tahdo sammua Jaconiassa. Sukupolvia kestänyt jännite Holrusin ja Tutusin rajalla räjähtää veriseksi yhteenotoksi.
Salaisuuksien Kirja on ensimmäinen virallinen lisäosa PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se sukeltaa Jaconian salatieteisiin, salattuihin riitteihin ja demonien kanssa harjoitettuun noituuteen.
Prinsessa Nejah myy nimensä, menneisyytensä ja kasvonsa. Entisestä aatelisneidosta tulee katutanssija, varas ja vakooja, ja lopulta koko valtakuntaa ravistelevan verisen salaliiton avain.
Kirotun maan ritari kokoaa kaikki Erkka Leppäsen vanhat ja uudet praedor-novellinsa kronologiseen järjestykseen.
Jaconian pitkään jatkunut rauha järkkyy, kun kuningas Kadir johdattaa verenhimoiset vuoristolaisensa alavien maiden uinuvien valtakuntien kimppuun.
Roolipelin toisen painoksen korjaukset.
Tähän kootaan vapaasti ladattavia ja tulostettavia lomakkeita, sekä muita pelaamista helpottavia ilmaisia välineitä.  
Borvariakorttipelin eri versiot on tehty käyttäen avoimen lähdekoodin GDevelop5 kehitysympäristöä. Peli simuloi Ville Vuorelan virallisia Borvariakorttisääntöjä. Ohjeet löytyvät pelin sisäl
Kirotun maan kulkijat sisältää uusia, jännittäviä ja vauhdikkaita kertomuksia sarjakuvantekijä Petri Hiltusen luomasta fantasiamaailmasta.
Aric Itäläinen saapuu Taxokseen hakemaan vanhaa praedor-kaveriansa, Eramia seikkailuihin…
Petri Hiltusen kolmas Praedor-albumi, jossa on kahdeksan seikkailua ja muita sarjakuvia. Albumi vie meidät syvälle Hiltusen luomaan barbaarimaailmaan.
Petri Hiltusen Praedor-albumi. Se vie lukijansa syvälle synkkään maailmaan, joka on joko kaukaista menneisyyttä tai kaukaista tulevaisuutta.
Ensimmäinen albumiksi koottu Praedor -tarina. Oletpa sitten lukenut varhaisempia seikkailuja Conanin, Tähtivaeltajan ja Maguksen sivuilta.