Praedor 2.0 sääntökirjat ovat saapuneet!

Kirjapaino pani hösseliksi ja 860 kiloa sääntökirjoja saapui Burger Gamesin toimistolle! Hyvältä näyttää, vaikka itse sanonkin. Olen erityisen tyytyväinen kansiin. Suuri kiitos Teemu Vestovuolle teknisestä avusta. Yllä on muutamia kuvia (selittämättömän sammakon kera).

Sääntökirjojen postitus ennakkotilaajille aloitetaan heti marraskuussa. Tavoitteena olisi saada postitettua kaikki kuukauden aikana (teitä on monta). Postituksen yhteydessä ennakkotilaajat saavat myös linkin, josta he voi käydä lataamassa PDF-tiedostot kirjoista. Tiedostot eivät ole kopiosuojattuja tai muutenkaan pilattuja, joten homma toimii luottamusperiaatteella.

Kirjat tulevat myyntiin jälleenmyyjille 8. joulukuuta, jolloin Praedor-roolipeli täyttää 20 vuotta. Kaupoista ostaneet asiakkaat saavat PDF-tiedostonsa jälleenmyyjältä. Kysy jälleenmyyjältäsi lisää ja ota yhteyttä kauppa@burgergames.com jos tulee jotain ongelmia. Näillä näkymin jälleenmyyjiä tulevat olemaan Fantasiapelit, Puolenkuun pelit, Pelikrypta ja Oh My Game!