Praedor Ropeconissa 2017!

Tämän vuoden Ropecon järjestetään Messukeskuksessa 28.-30.7. ja Praedor on menossa mukana, raskaammalla edustuksella kuin koskaan ennen. Ropeconissa julkaistaan sekä Borvariassa seikkailemisen perusopas Kirottu Kirja, että jo nyt kuuluisat Praedor-seikkailukortit, joista saatiin jo esimakua Vaaliconissa keväällä. Ensiksi mainittua myyvät kaikki alan liikkeet Fantasiapeleistä alkaen ja jälkimmäistä D-oom Products. Älkääkä unohtako Käärmetanssijaa, Salaisuuksien kirjaa, Koston kukkuloita tai Kirotun maan ritaria. Kaikkia näitä saa conista ja kaikkien tekijät ovat paikalla, mikä nimikirjoituksenmetsästäjille tiedoksi.

Ohjelmapuolella on luvassa Praedor – Kirottu kirja ja Kirottu maa julkaisuesitelmä toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan, sekä Jaconia – jaettu maailma -paneeli, jossa kaikki tämän hetkiset Praedor-kirjoittajat (Ville, Petri, Erkka, Jaakko) ruotivat luovaa työnjakoa ja kaanonin ylläpitoon liittyviä kommervenkkejä kun kaikki tekevät vähän niin kuin omia juttujaan. Sekä tietysti rohkaisevat uusia kirjailijoita (ja miksei roolipelikirjailijoitakin) tarttumaan aiheeseen.

Jos olet itse aikeissa järjestää Ropeconissa jotakin Praedor-aiheista, kuten vaikkapa pelisession, kerro minulle (ville_at_burgergames.com) ja tee meidät iloisiksi. Autamme missä voimme.