Kirottu Kirja

Praedor-roolipelin kauan odotettu Borvariaan keskittyvä lähdeteos ”Kirottu Kirja” tuli tänään painosta ja on nyt Burger Gamesin salaisen tulivuoritukikohdan varastoissa piilossa. Siinä on 94 sivua ja se tulee myyntiin Ropecon-viikolla 24.7. alkaen. Sitä odotellessa, takakansiteksti:

Kirottu Kirja on toinen virallinen lisäosa legendaariseen PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se on rauniokaupunkien, kammottavien hirviöiden ja satumaisten aarteiden kirja, joka myös uudistaa roolipelin sääntöjä.

Kirottu Kirja tuo peliin niin paljon uusia hirviöitä ja olentoja, ettei niitä enää koskaan tarvita lisää. Kattavat aarteiden ja muinaisten salaisuuksien kuvaukset toimivat myös Jaconian rajojen sisäpuolella seikkaileville.

Kirottu Kirja antaa pelinjohtajille sivukaupalla neuvoja raunioromantiikasta, toimintakohtausten peluuttamisesta ja kuinka tavoitetaan oikea tunnelma. Mukana on myös paljon tietoa Borvarian historiasta ja olosuhteista.

Kirottu Kirja on tehty paitsi pelinjohtajille, myös kaikille Jaconian ja erityisesti Borvarian salaisuuksista kiinnostuneille, heräsipä kiinnostus sitten sarjakuvien, kirjojen tai roolipelin kautta.”

Sääntöuudistusten ja lisämateriaalin paljouden takia olen itse alkanut kutsua Kirotun Kirjan jälkeistä roolipeliä versionumerolla Praedor 1.2 (sääntökirjassahan on versionumero 1.1.), koska roolipeli ei tämän jälkeen ole enää entisensä. Lisäksi Kirotulla Kirjalla on muuan salainen ominaisuus, joka paljastuu kun se tulee myyntiin. Sen herättämä vastakaiku tulee ohjaamaan Burger Gamesin tulevia tuotantoja hyvin perustavanlaatuisesti.

Muistakaa myös julkaisuesitelmä ”Kirottu Maa ja Kirottu Kirja” Ropeconissa perjantaina 28.7. kello 19.00!