Praedor Roolipeli 2.0

Praedor-roolipeli ilmestyi alkujaan 8.12.2000. Tämän vuoden joulukuussa se täyttää 20 vuotta ja sen kunniaksi ilmestyy roolipelin versio 2.0, tai niin sanottu toinen laitos. Selittämättömällä toisen laitoksen kirjojen kansikuvaluonnokset näyttävät tosiaan päässeen vuotamaan! Burger Gamesin kehitysstudiossa on myyrä ja lehdistötilaisuuksissa teollisuusvakoojia!

Kirjat ovat keinonahkapäällysteisiä kovakantisia kirjoja metallivärikaiverruksin. Molemmissa on 152 sivua ja toivon mukaan myös kangasnauhakirjanmerkki. Sisäkansissa on Miska Fredmanin tekemä värikartta Jaconiasta ja Borvarian reunoista. Vähintään kolme uutta sivua sarjakuvaa, muutenkin paljon uutta kuvitusta.

Ennakkotilaus tulee alkamaan viimeistään kesällä, ilmestymisajankohta 8.12.2020. Ennakkotilaus tulee olemaan hyvin edullinen ja lisätietoja julkaistaan huhtikuun 2020 aikana (jolloin painosta saadaan sitova tarjous).

Suorien valmistuskulujen kattamiseksi tarvittaisiin n. 100 ennakkotilausta. Jos päästään sen yli, alan tutkia uutta, paremmin tehtyä pelinjohtajan näkösuojaa ennakkotilaukseen kuuluvana stretch goalina.

Seikkailijan kirja Pelinjohtajan kirja

Luonnos siitä miltä kannet tulevat näyttämään. Seikkailijan kirja on kultaa punaisella pohjalla, pelinjohtajan kirja hopeaa sinisellä pohjalla. Myös takakannet on kuvioitu.

Sisältö päivitetään Jaconian vuoteen 520 V.a. ja ottamaan huomioon tähän mennessä ilmestyneet kirjat ja uudet sarjakuvat. Lisäksi lisäkirjojen ja 20 vuotta jatkuneen pelitestauksen parhaat palat päätyvät lopulta säännöiksi ja sarjakuvamuotoista maailmakuvausta on tulossa useampia uusia sivuja.

Vanhat ja uudet kuvittajat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Praedor 2.0:n kuvitttamiseen. Alla Jouni Koposen näyte esimerkkihahmona tarjotusta varkaasta:

varas