Deluxe Seikkailukortit

Nyt kun Praedor-roolipelin yleisösessioita on tarkoitus pitää kuukausittain, niin teetin pienen erän Deluxe-seikkailukortteja. Ne ovat paljon isompia kuin tavalliset seikkailukortit, tulevat valmiiksi 100 kortin pakoissa (mikä vastaa kahta vanhaa pakkaa) ja rasiakin on hieno.

Deluxe- ja perinteinen korttikoko

Valitettavasti yleisösessiot menivät tauolle koronaviruksen vuoksi, mutta Deluxe-kortteja voi tilata lähettämällä yhteystietonsa (postiosoite ja puhelinnumero) osoitteeseen kauppa@burgergames.com. Vastausviestissä saa tilinumeron jonne voi maksaa.

Hinta on maaliskuun loppuun asti 30 euroa per pakka + 10 euroa postikuluja tilauksen koosta riippumatta. Sen jälkeen hinta nousee 40 euroon per pakka ja myyntiä jatketaan niin kauan kuin tavaraa riittää (ennakkotilausten jälkeen jäljellä on parikymmentä pakkaa).

Myös kolikoita on teetetty lisää ja hinta on tuttuun tapaan 2 euroa per kolikko. Erityisiä kylkiäisi kuten kukkaroita ei nyt ole.