PRAECON 3!!! (28.8.2021)

Vuoden ainoa face-to-face roolipelitapahtuma, PraeCon 3, järjestetään Porissa lauantaina 28.8. Viime vuoden tapahtuma oli kerrassaan mainio, joten tule mukaan tekemään tästäkin ikimuistettava! Lisätietoja saa Pelikryptan sivuilta: https://pelikrypta.fi/blogs/pelipaivat-ja-tapahtumat/praecon-3

Ohjelmaa:

  • PÄÄVIERAS VILLE VUORELA johtaa Praedor-roolipeliä kello 14-20 kuudelle seikkailijalle. Valmishahmot annetaan kaikille. Osallistuminen: Ilmoittaudu Kryptalla ennen peliä, pelaajat arvotaan pöytään. Ville pitää myös päivän aikana pienen puheen, missä mm. kertoo Praedorin tulevaisuudensuunnitelmista.
  • STÅRMUNDIN RUNOUTTA & KÄDENTAITOJA. Tule katsomaan rengaspanssarin valmistusta. Voit kuulla runonluikauksenkin.
  • POHJAN KAARTIN KILPINEITO tulee esittelemään viikingin varusteita.
  • SUOMEN SUURIN PRAEDOR-FANI TEEMU VESTOVUO peluuttaa Praedoria kello 14-20 maksimissaan kuudelle pelaajalle.
  • ROPETUPA mukana menossa.