Helmiruhtinaat ilmestynyt

Uusin Praedor-kirja on nyt Erkka Leppäsen kirjoittama ja Vaskikirjojen julkaisema tarinakokoelma Helmiruhtinaat. Teos on jatkoa Kirotun maan ritarille ja sisältää myös 13 ennen julkaisematonta kuvaa Petri Hiltuselta.

Helmiruhtinaat kertoo praedor Falac Valkosulan elämästä ja seikkailuista Todin kaupunkivaltiossa ja sen liepeillä. Kirja sijoittuu enimmäkseen vuoteen 518 Valiarin aikaa eli ennen Hiltusen Taivaan suuri susi -albumin tapahtumia. Metsäläiskuningas Miran on yhä voimissaan, ja hänen valtakuntansa ajautuu väistämättä ristiriitoihin Todin kanssa. Falac haluaisi elää rauhassa puolisonsa Lystaran kanssa, mutta heidän kohtalonsa kietoutuvat väkisinkin kotikaupunkinsa kohtaloon.

Kirjan voi tilata suoraan kotiin Vaskikirjojen Holvi-verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/LvPPjV/product/5ca0daf341d75bf3146a1ec94c7f8a43/