Praecon VI

30-31.8. Pelikrypta, Pori

Tervetuloa Praeconiin! Pelikryptan ja Burger Gamesin ilmaiseen pelitapahtumaan. Pelin päätähtenä on suomalainen Petri Hiltusen sarjakuvaan perustuva Praedor-roolipeli, mitä pääseekin pelaamaan ja kuulemaan siihen liittyvän esitelmän. Tapahtuma ei suinkaan ole vain siinä, vaan tarjolla on muutakin toimintaa! Edellisinä vuosina on ollut muutakin pelattavaa ja nähtävää, kuten viikinkien taisteluesitys ja walk-in tatuointia.

Tervetuloa nauttimaan kivasta päivästä pelaamisen ja fantasian tunnelmissa.

OHJELMAHAKU
Onko sinulla ohjelmaa, esiteltävää tai myyntitiski minkä haluat Praeconiin? Ota yhteyttä sähköpostiin krypta.tilaukset@gmail.com otsikolla PRAECON 6 ja kerro mitä haluaisit tuoda tapahtumaan, miten kauan se kestäisi ja mihin kelloaikoihin sinulla olisi mahdollista aloittaa.

AIKATAULU
Perjantain etkot
17-21:
Ville Vuorela peruuttaa roolipeliä Praedor. Peliin mahtuu 6 pelaajaa, jotka arvotaan paikan päällä sinä päivänä ennakkoon ilmoittautuneiden kesken.

17:30: Friday Night Magic Standard Showdown. Perinteinen perjantain Magic The Gathering turnaus standard formaatilla. Osallistuminen 6€.

18-00: Flesh And Blood Welcome Event + Blitz turnaus.
Ikamaan Pelikrypta peluuttaa ja perehdyttää Flesh And Blood keräilykorttipelin maailmaan, missä pääosana ovat pelipöydällä varustetut sankarit hyökkäyksineen. Peliin tutustujille jaetaan ilmainen pelivalmis pakka ja sen jälkeen pidetään kolmen kierroksen Blitz-turnaus. Palkintona promokortteja ja voittajalle sekä arvottuna virallinen upea Flesh And Blood pelimatto!

20:00: MTG Commander.
Perjantai-iltaisin on Pelikryptalla ollut tarjolla chilliä Magic The Gathering commanderin pelaamista.

Perjantai sisältää myös vapaata pelailua, yhdessäoloa ja Praeconin etkoilua.

Lauantain tapahtumapäivä
Mukana menossa Ropetupa!

13-14: Tervetuliaispuheen Praeconiin pitävät Ville Vuorela ja Kryptan Ghouli.
Villen osuus pitää myös perinteikkään Praedor-roolipelin tilannekatsauksen.

14-18: Ville Vuorela Peluuttaa ”Hyvästi Arkesjoki” päätösskenaarion.
Peliin mahtuu 6 pelaajaa ja osallistujat arvotaan lauantaina ilmoittautuneiden kesken.

15:00+: Age Of Fantasy Quest.
Ikamaan Pelikryta peluuttaa figuuripeliä, missä 1-4 pelaajaa ohjastaa sankarihahmoja seikkaillessa ja taistellessa vihollisia vastaan. Lisätietoa pelistä täältä.